Conservatief sperma

Zaterdag 03 Maart 2007 in categorie Waargebeurde verzinsels, Politiek & Maatschappij, Baldadig

SpermaSoms heb ik van die zonderlinge invallen.
U moet me dat maar vergeven.
Zo dacht ik laatst: had dat ene zaadje dat er pal naast zwom nou nét niet even beter z'n best kunnen doen? Dan hadden we nu Geert Wilders niet gehad!
Nou ja, wel een Geert natuurlijk -die naam hadden die ouders toch al in gedachten- maar een andere Geert. Een aardigere.
Of natuurlijk een Geertje, een gezellig en vrolijk meisje. Dat blonde haar had dan meteen ook een stuk leuker gestaan. Ja toch?

Kijk, bij Inge de Bruin of Pieter van den Hoogenband kan ik me voorstellen dat precies het juiste zaadje heeft gewonnen. Dat zwemmen zat er al vroeg in.
Maar bij het zaadje van Wilders begrijp ik het niet. Dat zie ik toch meer als een zaadje met een zwembandje en een Bart Smit snorkeltje in het ploeterbadje.
De concurrentie moet hebben bestaan uit superlui zaad, van die types van ga jij maar vast, wij komen straks wel, eerst nog even dit potje afmaken.
Nou, dat laat zo'n zaadje met een mateloze ambitie in het DNA zich natuurlijk geen tweede keer zeggen. Dat is streberssperma. Dat plonst en spettert al hoestend en snuivend richting de hoofdprijs.

De kleine Geert is natuurlijk meteen gaan dwarsliggen

Ik snap trouwens ook zo'n eitje niet! Daar ligt toch ook wel een stukje verantwoordelijkheid hoor, vind ik. Dat je zo'n engerd überhaupt binnenlaat! Een beetje deugdzaam eitje schrikt zich toch wezenloos van zo'n geblondeerde gladjanus aan de deur? Mij lijkt dat je dan gillend terugvlucht tot achterin de eileiders.

Maar ja, het leed is nu eenmaal geschied.
Die zwangerschap zal ook niet van een leien dakje zijn gegaan.
Hem achteraf een beetje kennende is de kleine Geert natuurlijk meteen gaan dwarsliggen. Niet eens moeilijk stuitliggen, nee lekker eigenwijs dwarsliggen.
Bij vrouwen bij wie ze een jongetje verwachten roepen ze wel eens: kijk maar, die draagt naarvoren. Nou, niet moeder Wilders hoor, die droeg naar weerskanten, zó dwars lag hij!

Van die dingen denk ik dus soms. Raar, maar wel verklaarbaar. Want daarvóór had ik me zitten afvragen of Siamese tweelingen eigenlijk een dubbel paspoort hebben. En of ze dan eventueel verschillende nationaliteiten kunnen kiezen. Dus dan beland je al gauw bij Wilders natuurlijk...

Tags: