Actieplan

Woensdag 14 November 2007 in categorie Baanbrekende denkbeelden

Gut zeg, dat viel me wel even rauw op m'n dak, afgelopen maandag, dat actieplan van Henk Kamp (VVD) tegen de illegalen en islamieten. Net als de meeste Nederlanders kan ik op zo'n maandagmorgen tóch al niet veel hebben. Ik had dus wel een paar dagen nodig om hier genuanceerd op te kunnen reageren.

Henk Kamp heeft er duidelijk genoeg van. Van de islamieten en van de illegalen. Maar ook van Verdonk en Wilders, die hem telkens vanaf stuurboord de loef afsteken. En daarom moeten alle illegalen het land uit, is de opdringerige aanwezigheid van de Islam in de openbare ruimte niet gewenst, mogen de moskeeën niet meer van de minaretten tetteren dat er gebeden moet worden en moet alle gezichtsbedekkende kleding worden verboden.

Kijk, zó schop je deze overtolerante samenleving tenminste weer in het gareel! Het spreekt me enorm aan! Ik zou het actieplan van Kamp zelfs nog wel met een paar punten willen uitbreiden! Ik vind bijvoorbeeld ook de opdringerige aanwezigheid in de openbare ruimte van VVD, PVV en Lid Verdonk volkomen ongewenst! Ze moeten allemaal het land uit. Een actieve opsporing moet voortvarend ter hand worden genomen. Weigerachtige burgemeesters en ambtenaren sturen we naar Siberië. Het dragen van stropdassen en blazers moet verboden worden. Evenals het getetter in de media van belegen partijcoryfeeën als Wiegel en Vonhoff. En laat ik die vroegbejaarde Hans van Baalen daar maar meteen aan toevoegen.

O ja, bijna die DNA-test vergeten! Huwelijksmigranten moeten van Henk Kamp bewijzen dat ze geen neef en nicht van elkaar zijn. Want daar krijg je maar mongolen van, zal Henk wel denken. Medisch gezien is het natuurlijk altijd beter om met directe verwanten geen kindertjes te maken, maar aan de andere kant is het toch juist weer bijzonder Nederlands om de boel een beetje binnen de familie te willen houden. Dus wat klaagt Henk nou?

Zo'n DNA-test gaat wel weer héél erg ver. De VVD heeft zo te zien de genetische zuiverheid hoog in het vaandel. Dit roept toch wel vage, maar niettemin ongemakkelijke associaties op met de nationaalsocialistische 'Blut und Boden'-ideologie.
Weet Henk Kamp wel zeker dat hij alweer beter is?

Tags: