Wasvoorschrift voor tussen de rails

Maandag 07 November 2005 in categorie Religie, Altijd handig

Ik kom nog even terug op de twee volgelingen van de Profeet (VZMH) die vorige week uit de trein werden gehaald omdat zij in djelaba liepen en zich verdacht gedroegen. Medereizigers belden het alarmnummer en het treinverkeer lag uren stil. Ik ben er een beetje laat mee, maar dat komt omdat ik ben de hele week bezig ben geweest met het zoeken naar een handige oplossing.
Want dit soort incidenten moet natuurlijk worden voorkomen. Heeft de NS eindelijk een oplossing voor de herfstblaadjes, krijgen we dát!

Voor de openbare rituele wassing is reeds een gemakkelijk mee te nemen voorziening op de markt: het voetenbadje (Wehkamp: ¤ 24,95). Gebruik het ook gerust voor handen en gezicht. Thuis kun je hem bovendien aansluiten op het stopcontact en dan is het ook nog een lekker massageding dat trilt en luchtbelletjes produceert. Zeg nu zelf: op dat whirlpooleffect zou de Profeet (VZHM) jaloers op zijn geweest! Je kunt het badje gerust vullen in het treintoilet, maar laat dan de deur open.
Onderweg kan het voetenbadje gemakkelijk worden opgeborgen onder de zitplaats of in het bagagerek. Let in het laatste geval op dat het badje na gebruik niet nadruppelt op de medepassagiers.

Tot slot nog een praktische tip aan de beide heren. Ga nooit met je kompaan gezamenlijk een toilet binnen. Hiermee vergroot je de kans door geloofsgenoten met je hoofd naar beneden van een flatgebouw te worden geworpen. Je komt dan vanzelfsprekend niet in aanmerking voor de martelaarstatus.

Tags: