Kickbokskomkommernieuws

Geschreven voor Amsterdam Centraal

Maandag 23 Juli 2012 in categorie Schandelijke taferelen, Amsterdam Centraal

Ik dacht dat het komkommernieuws over die kickbokser binnen een week wel over zou zijn, maar daarin heb ik mij vergist. Het is namelijk kickbokskomkommernieuws en dat blijft langer doorzieken. Er melden zich steeds meer slachtoffers.

Voor degenen die deze zomersoap niet hebben gevolgd een korte samenvatting. Ex-voetballer en trainer Ruud G. geeft zijn voetbalvrouwtje Estelle C. niet genoeg aandacht. Zij besluit hierop vreemd te gaan met kickbokskampioen Badr H. Diens komkommer is blijkbaar nóg groter dan die van Ruud.

Badr doet regelmatig samen met Estelle gezellig de afwas

Ruud en Estelle gaan vervolgens in scheiding liggen. Estelle is nu met Badr. Op zeker moment zijn zij als stelletje aanwezig bij een Sensation-feestje in een skybox van de ArenA. Blijkbaar denkt Badr dat skyboksen een variant is op kickboksen en dus sloopt hij ter plekke de daar tevens aanwezige miljonair Koen E. Gewoon omdat hij zin had om die eens flink af te drogen. Naderhand werd Badr dan ook gesignaleerd met een theedoek.

Badr ontkent echter alles. Hij stond met de theedoek in zijn handen omdat hij wat glazen had staan droogwrijven. Ik geloof dat, want Badr is nu eenmaal een huiselijk type. Samen met Estelle staat hij regelmatig gezellig de afwas te doen.

Badr heeft in zijn huishoudelijk enthousiasme ook nog aangeboden wat shirtjes te strijken. Koen E. vroeg hierop plagerig of Badr soms een mietje was. Geintje. Moet kunnen. Maar Koen kan nu dus niet achteraf zeuren dat hij volledig in de kreukels de skybox verliet, het aanbod om te strijken lág er.

Inmiddels stromen de aangiftes tegen Badr binnen. Iedereen die wel eens in zijn buurt is geweest, is door hem afgedroogd, uitgedeukt of gecentrifugeerd. Die jongen wil nu eenmaal altijd wat omhanden hebben.

De Amsterdammers hoeven dus niet te klagen over gebrek aan afleiding deze zomer. Eerst het EK, toen Wimbledon, de Tour, de Olympische Spelen, Badr…
Het zou een mens bijna teveel worden. 
Badr en Estelle. Ik had nog nooit van ze gehoord. Ik had dat graag zo willen houden. Het heeft niet zo mogen zijn. Nu loop ik me steeds af te vragen of het wel zo verstandig is om straatschoffies kickboksles te geven. Waarom geen korfballen?

Tags: