Zeurensen

Vrijdag 17 Oktober 2008 in categorie Ergernis, Woede of Frustratie

Ahmed Aboutaleb is voorgedragen als burgemeester van Rotterdam. Dat is een goede zaak, al is het alleen maar om lieden als Sørensen en Wilders te treiteren. Want dergelijke xenofoben kunnen we niet vaak genoeg op de kast jagen.
En ja hoor, het is weer grandioos gelukt!
Sørensen: "Zo geef je alleen maar meer toe aan de eigen-volk-eerst-mentaliteit van Marokkanen."
Wilders: "Rotterdam is nu Rabat aan de Maas."

De ongeneeslijke onderbuikloop van BruinRechts is onderhand net zo'n groot probleem als de Marokkaanse en Antilliaanse capuchonjeugd waartegen ze fulmineren.
Het gevoel van urgentie voor de aanpak van crimineel hangtuig in de grote steden is inmiddels wel aanwezig, maar wie pakt mensen als Sørensen, Pastors en Wilders eens aan? Die kunnen we met goed fatsoen inmiddels toch ook niet meer vrij rond laten lopen met hun eeuwige geraaskal. De pregnante stank van hun chronische diarree van onverdraagzaamheid en racisme is zo langzamerhand niet meer te harden.
zijn lijden is ondraaglijk en uitzichtloos
Zelfs als we alle problemen rond de integratie morgen oplossen, zijn querulanten als Sørensen niet uit hun lijden verlost. Ze zoeken gewoon een ander onderwerp voor hun misnoegen. Het is de pathologisch klagende en jammerende ziel. Het gezicht van Sørensen heeft een permanent jankende uitdrukking.
Misschien moet hij gewoon euthanasie aanvragen, want zijn lijden is ondraaglijk en uitzichtloos.
Het klinkt misschien als een radicale oplossing, maar binnen het begrippenkader van Sørensen is dit helemaal niet zo vreemd. In zijn kringen denkt men immers altijd in termen van 'keiharde aanpak' en 'keiharde maatregelen'?
Moeten we dus niet voor terugschrikken, lijkt me...

Tags: