Koekjesfabrikant saboteert jeugdbeleid

Zondag 16 Maart 2008 in categorie Baldadig

De landelijke en lokale overheden doen er alles aan om de jeugd van tegenwoordig een beetje op het rechte spoor te houden. Met een christelijke minister voor jeugd en gezin, heropvoedingskampen 'campussen', straatcoaches, hangjongerenwerkers, speciale 'trajecten' (à 4300 euro), samenscholingsverboden, dwang en drang, een 'jeugdmonitor' en elke keer weer 'een gezamenlijke aanpak'.
Voor het totale jeugd- en gezinsbeleid is in dit jaar bijna 6 miljard beschikbaar. Dat geld wordt natuurlijk niet uitsluitend aan de jeugd uitgegeven, maar direct of indirect wél voor een belangrijk deel. In elk geval mogen we vaststellen dat de samenleving diep in de buidel tast om de jeugdproblematiek op te lossen.

Tot mijn ontsteltenis heb ik echter moeten constateren dat koekjesfabrikant LU General Biscuits Nederland B.V. uit Breda ons moeizaam op de rails gezette jeugdbeleid regelrecht loopt te saboteren!
Het bedrijf bakt bekende merken als Lu, Tuc en Liga.

Toen ik deze week een doos Liga Milkbreak opende, trof ik onderin een stiekem weggemoffeld kaartje aan. Een kaartje met opruiende teksten voor het jonge volkje! Dit zijn regelrechte staatsondermijnende activiteiten!

Voorbereidingshandelingen tot het plegen van terroristische activiteiten!

Op de ene kant van de kaart staat met grote letters: Kattenkwaad!
Op de andere kant staan handleidingen die wat mij betreft vallen onder de categorie 'voorbereidingshandelingen tot het plegen van criminele, dan wel terroristische activiteiten'.
Leden van de Hofstadgroep, zoals Samir A., zijn voor dit soort feiten voor jaren achter de tralies gezet!

Op zo'n kaartje staat bijvoorbeeld de volgende handleiding:

  1. Prik met een naald gaatjes in een plastic bekertje.
  2. Vraag of iemand iets te drinken wil en schenk het bekertje vol.
  3. Het zal van alle kanten uit de beker stromen!

Een ander kaartje zet aan tot het vergiftigen van gezinsleden:

  1. Pak thuis de suikerpot en de zoutpot.
  2. Verwissel de inhoud van de twee potten.
  3. Dat wordt lachen als je moeder haar eerste slok koffie met zout drinkt!

U zult zeggen: ach, een beetje kattenkwaad. Maar het begint altijd klein, dit is een eerste aanzet tot radicalisering! Onze overheid verwacht nu eenmaal van ons dat wij daar alert op zijn. En aangezien dit opruiend materiaal op grote schaal onder jongeren wordt verspreid door een ogenschijnlijk respectabel bedrijf als LU General Biscuits, kunnen we hier zeker spreken van een criminele organisatie of zelfs terroristische cel!

Ik zal minister Rouvoet dan ook onverwijld in kennis stellen van deze staatsgevaarlijke activiteiten door 'de Liga-groep'. Met uiteraard een kopietje naar de minsters van Binnenlandse Zaken, Justitie en de nationaal coördinator terrorismebestrijding. Deze koekenbakkers moeten onmiddellijk worden opgerold!

Tags: