Dat is misschien wel even schrikken

Maandag 28 Januari 2008 in categorie Voor de Notulen & Ter Kennisname

Zo, dat is een héél ander gezicht! Dat is misschien wel even schrikken, zo'n totaal veranderd aanzien van Verbal Jam. Of dat nu uw klomp breekt of u de broek afzakt.
Het kwam allemaal doordat ik vorige week de oude layout ineens helemaal zat was. Zes jaar lang heb ik zelf het uiterlijk van de site ontworpen. Nu ben ik geen expert in vormgeven, dus het zag er allemaal toch een beetje uit als die zelfgetimmerde tuinhuisjes van mijn vader: het was het allemaal nét niet! Sommigen zouden zelfs zeggen: het was helemaal niks. Maar dat zijn dan de mensen die ik sowieso niet te vriend wil houden, dus hun oordeel zal mij worst zijn.

Eindelijk heb ik dan mijn beperkingen ingezien en mij gewend tot een professioneel ontwerp, zoals er daarvan vele voor weblogs bestaan. Nog niet alles werkt, zoals bepaalde links, want het geheel vergt toch nog behoorlijk wat aanpassingen. Dit gaat geleidelijk allemaal goed komen. Als het hier af en toe een puinhoop is, weet u hoe dat komt.

Vooralsnog hoop ik dat het nieuwe uiterlijk u aanspreekt. Mij in elk geval wel. Het is rustig, de meeste toeters en bellen zijn overboord gebezemd. Dat geeft een onverwacht opgeruimd gevoel.

Tags: