Geen plaatjes hier?

Woensdag 24 Oktober 2001 in categorie Incrowd: over webloggen

Alleen tekst vinden sommige mensen maar saai. Een plaatje zegt meer dan duizend woorden, is hun excuus. Lees eens een goed boek, zou ik zeggen. Dan praat je wel anders. Maar goed, ik ben hun toch tegemoet gekomen, anders ben je meteen een deel van je publiek kwijt.
Onder de rubriek 'vermaak en zo' (ja, even een stukje naar rechts kijken) heb ik enkele dia-shows opgenomen. Dat viel nog niet mee. Een enkel Javascript voor een diashow is nog te doen, maar twee of meer valt niet mee. Die zitten elkaar in de weg. Ik maak die scripts natuurlijk niet zelf, want ik ben een dummy in programmeren.

Toch heb ik zelf het een en ander moeten aanpassen om te zorgen dat script 1 dusdanig van script 2 verschilde dat de twee vreedzaam konden samenleven op een webpagina. Zoiets doe ik gewoon op gevoel van logica, verder niet gehinderd door enige kennis van Javascript. Dus wanneer iemand nog suggesties voor verbeteringen heeft houd ik mij aanbevolen. Email mij dan maar.
Bestaat er trouwens geen programma om allerlei Javascripts in elkaar te spijkeren zonder programmeerkennis? Ook hier neem ik graag kennis van. Als het niet te duur is tenminste, want de 'beta'-lieden maken graag misbruik van het feit dat ik meer 'alfa' ben. Toch ben ik lichtelijk trots dat ik erin geslaagd ben een beetje te beta-en.

Toch weer wat geleerd vandaag...Tags: