externe betrekkingen

Zondag 14 Maart 2004 in categorie Elders gepubliceerd

Verbal Jam elders...
Als service aan de twee lezers die volledig verslaafd zijn aan het werk van Verbal Jam (mijn moeder en ikzelf) en uiteraard aan de overige belangstellenden verschijnt hier vanaf heden met enige regelmaat de rubriek 'externe betrekkingen'. Daarin wordt verwezen naar werk dat elders is gepubliceerd.
De nieuwste column voor het literaire tijdschrift OpSpraak kunt u hier lezen en is deze week getiteld 'Kil huis, warme vriendschap'. De column van de week ervoor wordt telkens ook in de eigen archieven opgeslagen en heet 'Nachtvogels'. Wie graag een afdrukje op papier heeft kan beter deze versie kiezen.
Nou, eens zien, wat hebben we nog meer voor nieuws? Morgen moet ik geloof ik weer een dingetje doen voor Amsterdam Centraal, dus daar kunt u zich alvast op verheugen.
Misschien vindt u dit allemaal getuigen van wat al teveel kapsones, maar ik doe ook maar een beetje na wat ik bij anderen zie gebeuren.
Mezelf tekort doen kan altijd nog.

PS: Het gratis programmaatje om óók zo'n geinig verkeersbordje te maken kunt u hier downloaden. Het is gemaakt door Marijn Kampf. Ik wil overigens niet vervelend wezen, maar die ouders van Marijn begrijp ik dus niet. Nou zijn er 26 letters in het alfabet, maar ze moeten uitgerekend die voornaam met een M kiezen. Nu zijn er honderden jongensnamen met een M, maar er moet weer per se een ei/ij-klank inzitten. Dat doe je toch niet met zo'n achternaam? Nou ja, láát maar weer.