Masturberen en jongeren

Woensdag 16 Januari 2002 in categorie Lijf en ledematen, Incrowd: over webloggen

Ik zat daarnet eens naar mijn tellertje te staren. Ook ik ja. Ontken het maar niet: u bent er ook aan verslaafd. Toen vielen mij enkele dingen op, bij dat tellertje.
Ten eerste een referrer. Het draadje volgend zag ik dat Verbal Jam nu in NL-menu is vermeld, samen met een flink aantal andere collega's. Ik wist nergens van! Maar goed, het is iets degelijks van de Koninklijke Bibliotheek of zo, dus mooi meegenomen.
Ten tweede maakte mijn tellertje gewag van de 'top 25 keywords'. Bovenaan stond: 'masturberen+and+jongeren'. Nogmaals: ik weet nergens van!

Ik raak altijd in de war van die tellers. Wat betekent dit allemaal? Ik ben heus niet zo flauw geweest om het woord 'masturberen' in mijn metatags op te nemen. Ik ben ook niet zo zielig geweest om het woord 'masturberen' duizend keer stiekem tussen 'comment tags' te zetten.
Ok, ik geef toe: ik zal in mijn leven nogal eens gemasturbeerd hebben, maar houdt die teller dat soms ook bij??? Wat moet mijn vriendin hier wel van gaan denken?
Soit, ik geef voorts toe: het woord 'masturberen' zal incidenteel in mijn teksten gevallen zijn. Nu helemáál natuurlijk.

Maar is 't relevante informatie die het tellertje verstrekt? Waarom staat er niet bij of het masturberen is gevolgd door klaarkomen? Dan houd je daar tenminste nog een bevredigd gevoel aan over.
Maar dit zegt me niks.
Slaat het dan soms op de woorden waarop mensen zoeken? Bij Google intypen 'masturberen + jongeren' en dan linea recta bij Verbal Jam uitkomen? Mooi is dat!

Andere 'keywords' die ik niet kan thuisbrengen zijn 'oortelefoon + scanner'. Waar moet dit heen? Masturberen met een headset over je oren en dan klaarkomen op de scanner?
Tja, ik moet wederom iets toegeven: het is hier wèl een zooitje, maar zo twisted verzin zelfs ik ze niet.
Wat zijn dit voor aantijgingen? Wat denken ze wel? Dat ik hier dagelijks een beetje mijn eigen sperma sta te scannen?
Mooi niet! Want er is een oud spreekwoord dat zegt:
"wie het onderste uit de scan wil krijgt het deksel op zijn lid!" Of zoiets...

Er zijn bovendien betere methoden om je kwakkie voor je nageslacht te conserveren. Ik heb niet voor niets zo'n grote vriezer.

Zie je? Nu sla ik weer helemaal door! Komt allemaal door die teller. Weet je, ik breng mijn sperma naar de Koninklijke Bibliotheek! Daar ligt het tenminste rustig.

Even paranoia, moet kunnen...Tags: