Eden Mor

Vrijdag 21 Oktober 2005 in categorie Lijf en ledematen

Het lijkt mij uitermate interessant voor sociologen om het internet te bestuderen. Want kennelijk behoren allerlei vreemde en louche praktijken tot het standaardpakket van de menselijke cultuur. Vroeger trokken allerlei types van bedenkelijk allooi naar kermissen en jaarmarkten om daar aan het onnozele volk hun namaakhorloges, kwalzalversmedicijnen en potentieverhogende middelen te slijten. Qua dienstverlening was er het gokken, de hoererij en de oplichting. Op internet vinden we die dingen allemaal weer terug en de sector bloeit als nooit tevoren. Ik vertel u niets nieuws, maar op zich is het verschijnsel fascinerend.

Af en toe kom ik echter iets raars tegen, iets waarvan ik het nut niet geheel begrijp. Zo viel mij op dat op deze site met grote regelmaat wordt gezocht naar 'eden mor'. Enige research mijnerzijds bracht aan het licht dat Eden Mor de naam was van een onappetijtelijke maar niettemin extreem rondborstige dame uit Haifa, Israël. Het type 'wandelende uier', zeg maar.
Dit stelde mij voor een raadsel. Want Verbal Jam vervult op het gebied van ontuchtige inhoud bepaald geen voortrekkersrol, laat staan een aftrekkersrol.

En waarom afficheert deze dame zich alhier? Want het onophoudelijk (automatisch?) invoeren van de betreffende zoekterm dient ongetwijfeld om haar naamsbekendheid te vergroten. Is het de bedoeling dat wij nu massaal afreizen naar Haifa om haar aldaar te plezieren met de primeur van een 'global gangbang' onder rabbinaal toezicht? Geen idee, ik roep maar wat, ik ben niet zo thuis in al die perversiteiten. U misschien?
Ik zal in elk geval eens informeren of er in Tel Aviv binnenkort een kermis of jaarmarkt op stapel staat. Dan kunnen ze daar Eden Mor tentoonstellen. Uiteraard in een vileine Verbal Jam versie.

Eden Mor, the hairy quadruple breasted woman on the Haifa fun-fair!

In elk geval zoekt de zoeker vanaf heden niet meer vergeefs.

Update 28-10-2005:
Google weet tenminste het verschil tussen kwaliteit en kwantiteit...

Tags: