virtual kid

Maandag 29 Oktober 2001 in categorie Nog niet ingedeeld in categorie

Ik heb de herfstvakantie gebruikt om de virtual kid aan dit weblog toe te voegen. Ik heb er nu al spijt van. Die koter blijkt behoorlijk bijdehand en lastig. Het is hem ook niet snel naar de zin te maken. Eerst vond hij de lay-out van z'n pagina maar niks. Ik heb hem uitgelegd dat er een beetje eenheid van vorm moest zijn. Maar hij heeft eigenlijk wel gelijk dat het nu niet bepaald oogt als een 'kids-pagina'.
Hij neemt wraak door mij op allerlei manieren te treiteren, te provoceren en af te branden. Ik laat hem z'n gang gaan, want dit schijnt hem enorm tot schrijven te motiveren.
Maar voor mijn ego is het ongezond. Het is verleidelijk te gaan censureren, maar dat zou de doodsteek zijn voor dit initiatief. Ik zal alles lijdzaam ondergaan in de hoop op verbetering.
Ik dacht hem ietwat tegemoet te komen door een vis over zijn beeldscherm te laten zwemmen. Hij hield niet van vis. Vis dus weer gevangen en verwijderd.
Hij heeft wat plaatjes uitgezocht van internet en een enkele uit mijn map 'photoshop-excercities'. Ook hierbij moest ik me soms beheersen. Zo'n knakker heeft het talent om juist dat ene ridicule plaatje eruit te halen dat ik niet op zijn pagina zou willen hebben. Maar hij vond dat ik zo mooi op Bin Laden leek op die manier. Hij zijn zin dus.
Voor mij is het een goede les: laat een idee minstens een week bezinken. Scheelt een hoop tijd en ergernis.

Cats had gelijk.