U ziet het al...

Dinsdag 15 Mei 2012 in categorie Voor de Notulen & Ter Kennisname

Nou, u ziet het al: dit weblog is weer eens anders opgetuigd. De vorige layout heeft goede diensten bewezen, maar het behang was vergeeld en de verf begon af te bladderen.
Denk niet dat de nieuwe een volledig origineel ontwerp is, want ik ben niet zo begiftigd met allerlei lepe programmeer-skills. Als basis nam ik het Phoenix PivotX-thema van John Schop, transplanteerde het fotoscript van Amsterdam Centraal (er komen nog andere foto's in) en jatte wat ideeën uit een WordPress-thema. Bij elkaar is deze mix goed voor een uiterst uniek ontwerp, dat begrijpt u. Het principe van 'Een beetje van Honig, beetje van mezelf'.

Het vervelende is dat ik altijd wel mooie dingen kan bedenken, maar dat mijn vaardigheden tekortschieten om ze ook uit te voeren. Dat is dan weer jammer. Het zou creatieve genieën als mijzelve veel makkelijker moeten worden gemaakt om ideeën daadwerkelijk uit te voeren. Dit door betaalbare (!) programmatuur ter beschikking te stellen waarmee het een fluitje van een cent wordt de kloof tussen idee en werkelijkheid te overbruggen. Nu moet ik eerst dingen gaan leren als php, javascript en css. Dat is (understatement) niet mijn sterkste kant. En zo loopt de programmatische mongool in mij het creatieve genie voortdurend voor de voeten.

Ik dwaal weer hopeloos af. De nieuwe vormgeving is nog niet helemaal gereed, ik sleutel er nog aan en sommige pagina's pakken nog geheel verkeerd uit. De bedoeling is dat dit allemaal goed komt.

Tags: