Een bericht van uw 'Rabobank'

Donderdag 03 Juni 2010 in categorie Knipsels

Logo RaboIk ontving in mijn mailbox een spambericht, zogenaamd van de Rabobank. Het was van een dusdanig sneue knulligheid, dat ik het ter vermaak hier graag in z'n geheel citeer.

Lieve Klant,

Dit is een bericht van het veiligheidsdepartement van Rabo Bank NL Het is ons beleid om u te informeren dat er internetfraudes momenteel zijn gebeuren in onze bank.


Aangezien maart 31, 2010 een nieuwe systeem/databank geïnstalleerd werd de vallenen frauduleuze activiteiten in onze bankwezensector te verdelgen, is het nieuwe Systeem "Voor Uw Veiligheid" genoemd.

Het is ook onze verplichting die u een enkele maandelijkse nieuwsbrief met fooien die u ontvangt kan gebruiken te vermijden vallene slachtoffer van de internetfraude. Met dit systeem, wij houdt u op de hoogte/alarmen van de activiteiten van de Internet Oplichter en bescherm ook u tegen het afscheppen.

Wij vragen dat u de volgende informatie over de schakel beneden invullen: Thuisadres, Telefoonnummer, Uw Kaart Nummer, Uw Rekeningnummer en Speld-Code om maximale bescherming te verzekeren. Merk op dat na het vullen van Informaton uw IP-adres is ook veilig.

Gebruik de schakel beneden
www.(link heb ik verwijderd, ik wil niet op een blacklist komen te staan) 

U zult uw nieuwe Kaart binnen vijf (5) werkdagen ontvangen; dit is deel van onze beleidsmaken om te verzekeren dat alles volgens alle veiligheidsregels onder deze bank AAN GEEN KOSTEN gaat.

Wij hopen uw informatie zodra mogelijk te ontvangen!

Met vriendelijke groeten,

John busje der versterkte Stad
Veiligheidsdepartement
Rabo Bank NL
Amsterdam, Nederland

Zou je hier als bank nou nog serieus tegen moeten waarschuwen?

Tags: