GeenPeil-generatie op pikje getrapt

Zaterdag 19 Juli 2008 in categorie Media

Het is een schande, dames en heren! Het moet toch niet gekker worden in dit land! Een stagiaire van de Volkskrant heeft het vandaag gewaagd om de uitdrukking 'GeenPeil-generatie' te bezigen. Zij duidde hiermee op de jongelieden voor wie het bedreigen van anderen een kwalijke gewoonte is geworden.

Helemaal fout natuurlijk, want de échte GeenPeil-generatie bestaat voor driekwart uit 'goed opgeleide' (*kuch*) twintigers en laat puberende dertigers. Dit is wetenschappelijk met de natte vinger uitgezocht door de Stichting Internetreclame (STIR). Al deze rechtsdragende hardwerkende Nederlanders worden daarmee collectief gecriminaliseerd. Dit kan natuurlijk niet getolereerd worden!
Vlammend betoog
Zijne Schijnheiligheid Kardinaal Dominicus Weesius, hoofd van de rechtse kerk in Nederland en tevens hoofdredacteur van GeenPeil, ondernam terstond actie. Hij schreef een voorspelbaar maar vlammend betoog ('huilie-huilie') tegen de 'azijnbode'.

Heel goed! Dat linksche tuyg bij de Volkskrant moet er namelijk wél van doordrongen zijn dat GeenPeil in dit land het exclusieve recht heeft op kritiek, schelden, afkatten, belachelijk maken, treiteren, afzeiken en het heffen van een moraliserend rechter wijsvingertje. Dat is bij wet geregeld om de zaak beheersbaar te houden. Zo kan de politie tenminste volstaan met één enkele periodieke 'ontbieding aan het bureau'.

GeenPeil heeft tevens het monopolie op een nuttige en moderne toevoeging aan onze rechtsspraak, het digitale volksgericht. Niet voor niets heeft kardinaal Dominicus een eigen BV met de naam D4M8 BV (te ontcijferen als 'de vierde macht'). Zo is dus alles netjes geregeld en daar moeten ze bij de Volkskrant niet als een ongeleid projectiel doorheen gaan fietsen. Ze moeten wél hun plaats kennen! Immers, creatief knutselen met feiten moet je aan de deskundigen overlaten en wat dat betreft staat de GeenPeil-redactie onbetwist op eenzame hoogte. Ere wie ere toekomt!
Zijne Schijnheiligheid en zijn congregatie op het pikkie trappen mag niet, 'ist VERBOTEN' en de betreffende journaliste gaat de komende tijd dan ook 'hinderlijk gevolgd' worden. Bodyguards iemand?

Tags: