Een fantastisch en gezond 2008!

Dinsdag 01 Januari 2008 in categorie Voor de Notulen & Ter Kennisname

Ik wens iedereen een geweldig en gezond 2008! Nou ja, iedereen, er zijn enkele uitzonderingen. Het lijkt me namelijk contraproduktief om ook Geert Wilders een geweldig jaar toe te wensen. Voor ons aller welzijn is het waarschijnlijk beter als zijn video-apparatuur de geest geeft. Laat ik hem een verbetering van zijn mentale gezondheid toewensen. Lijkt me niet overbodig.
Ook Rita Verdonk moet ik niet teveel overladen met goede wensen, want als die uitkomen krijgen veel andere mensen daar weer last van. Ik heb haar dan ook geen kaart gestuurd.

En voor de rest wens ik dat we dit jaar zoveel mogelijk verschoond blijven van onbenullige en dus onterecht bekende Nederlanders op de buis, van vrije meningen waar niet over is nagedacht, van Andries Knevel, van Brieven aan God, van eigenlijk alles waar EO op staat, van het Liliane Fonds dat gehandicapte kindertjes in Afrika helpt door er winkelwagenwieltjes onder te schroeven, van Lange Frans en Ali B., van Draadstaal dat slechts een onbeholpen imitatie is van Koot en Bie, van artiesten die meezingen met de stoffelijke resten van André Hazes, van Jan Smit voor-tijdens-na de operatie, van quasi-komische mannetjes in altijd weer die vrouwenkleren (sinds Snip & Snap al niet leuk meer) en van de amateuristische foto's en schilderijen van bekende presentatoren.

Verder hoop ik stiekem dat Ivo Niehe tijdens een theateroptreden (geeft niet waar) ergens ongenadig in een orkestbak flikkert, dat Sonja Bakker de Nederlandse Prijs der Letteren weigert omdat ze het prijzengeld te laag vindt, dat sterren door het ijs zakken, dat Yvon Jaspers zélf met een boer trouwt zodat we misschien eindelijk eens van dat gezeik af zijn en dat Harry Mulisch een Extreme Makeover krijgt. Nou ja, en meer van dat soort dingen.

Immers, we kunnen voor een fantastisch 2008 de lat niet hoog genoeg leggen!

Tags: