gewichtloos wicht

Dinsdag 30 November 2004 in categorie Schandelijke taferelen

Het lijkt mij toe dat ik als enige in Nederland het nog niet over de borsten van Georgina Verbaan heb gehad. Nu wel, na die vorige zin. Dan kan ik net zo goed even mijn mening erover opschrijven.

Verbijsterd sloeg ik het jongste nummer van de Playboy open. Ik heb meteen mijn abonnement opgezegd! Dit was je reinste kinderporno! Dat kleine meisje kan nooit meerderjarig zijn. Bovendien is het uitlekgewicht zo te zien erg laag. De lezer krijgt op die manier wel erg weinig waar voor z'n goeie geld.

Iedereen is nu wel gefixeerd op die borstjes, maar kijk eens naar dat kontje. Welk kontje? Ja precies: dat kontje is er helemaal niet! Het is een verzakt open ruggetje met een string ertussen! En daar moeten wij opgewonden van worden? De klotsende krentenkont van mijn oudtante heeft nog méér sexappeal.

Dus weg met die Playboy! Als het zo moet kan ik me net zo goed gaan aftrekken bij een poppetje van de PlayMobil. Hoewel de laatste lettergreep daarvan ook dingen suggereert die niet worden waargemaakt...
Trouwens: nodigt wèl uit tot een pedagogische tik.