Schuldig sloffen

Vrijdag 31 Mei 2002 in categorie Incrowd: over webloggen

Beste lezers, ik begin mij zo langzamerhand schuldig te voelen. Want ik slof het allemaal niet meer bij. Ik trek het gewoon niet.
In de eerste plaats zie ik Verbal Jam in allerlei linklijstjes staan van leuke logs. Het komt er niet van mijn eigen linklijst of favorieten bij te werken. Ook ontbreekt mij de tijd om al die prachtige stukken daarop te lezen. Het is gewoon teveel. Want ondertussen wordt ook van mij verwacht dat ik hier aardige stukjes schrijf.

Daarom excuses. U heeft mijn aandacht, maar voelt u zich niet verwaarloosd als ik mijn virtuele vriendenkring niet dagelijks bezoek.
Een heleboel dingen moeten nog gebeuren. Ik moet nog een envelop vullen, ik ben bezig met een iets uitgebreider projectje achter de schermen, ik moet Zinderend bijwerken, ik moet nog een computer installeren die ook Hebreeuws moet kunnen snappen en ik heb nog vele dingen in mijn hoofd die ook nog allemaal opgeschreven dienen te worden.

Genoeg met de kop tegen de klaagmuur gebonkt. U weet nu de stand van zaken. Ik schuifel in mijn eigen tempo verder, dan kunt u zich er vast mentaal op instellen dat sommige dingen nog even op zich laten wachten.

Het rendement van dit zeurstuk is hooguit geweest dat ik door een typefout het woord 'favotieten' heb uitgevonden, hetgeen vooral de heren onder u zal aanspreken.

o ja, en er staat ook nog afwas...

Tags: