mis

Zaterdag 12 Januari 2002 in categorie Nog niet ingedeeld in categorie

De laatste week gaat er van alles mis daarbuiten op het net. Bij de een crasht de computer, bij de ander was het podium tijdelijk ingestort, bij mij werkt het reactiegedoe niet.
We zijn hier ten huize overgeschakeld op DSL. En DSL bevalt me wel (goeie slogan). Beter dan Joe Pie Sie, dat werkte nie. Nou ja, niet overdrijven. Ik behoorde tot de gelukkigen die relatief weinig werden gesaboteerd door Neerlands meest droevige beursganger.
Gelukkig hebben wij DSL via de Universiteit van Amsterdam en niet via KPN. Want dat zou wel even goed balen zijn geweest, met die recente prijsverhoging.
Met dit schrijfsel is ook van alles mis. Dat gaat nergens over. Maar ik moest testen of mijn updates nog geregistreerd worden in de Loglijst. Mooi initiatief van Jan-Willem (wild guess omtrent JW). Handig om bij te houden wie er weer iets nieuws geschreven heeft. Sla echter Dode Zielen maar over, want die zit de laatste tijd alleen maar wat te head-bangen op z'n toetsenbord om zichzelf in de top tien te houden. Die top tien mag er van mij toch wel uit. Ik hoef alleen maar te weten of er nog iets te lezen valt. Aan de andere kant is het voor de programmeur natuurlijk een grote verleiding om dit soort statistieken in te bouwen. Dit plezier gun ik JW graag.
Weet iemand trouwens nog een reactie-tooltje voor me dat er goed uitziet en dat wel in de lucht blijft?

einde test