dat schiet niet op

Donderdag 13 December 2001 in categorie Nog niet ingedeeld in categorie

De UPC-verbinding lag er weer eens uit, dus u moet mijn bijdragen ontberen. Eindelijk even rust. Nu is het weer in orde, anders kunt u dit niet lezen.

Mijn kies lag er ook uit, maar dat was al heel lang. En niet de schuld van UPC, maar van het ziekenfonds. Daar hadden ze vroeger van die lopende band tandartsen. Wie in Amsterdam West woont herinnert zich waarschijnlijk wel die ziekenfondsmartelkamer op het Osdorpplein.
Je zat uren te wachten tussen tientallen lotgenoten die allemaal peentjes en piepers zaten te zweten. Waarschijnlijk rook het er dus naar hutspot.
Wanneer je eindelijk aan de beurt was keek de tandenmonteur in je mond, zag een foute kies en rukte die genadeloos eruit. Onderwijl stond hij boven je hoofd klef met de assistente te flikflooien. Klaar! Spoelt u maar!
Je was de stoel nog niet uit of de volgende sprong er alweer in. Ja kindertjes, dat waren nog eens barre tijden. Boren zonder verdoving.
Mijn oude vader heeft een kunstgebit. Daar is jaren voor gespaard. Toen het op plaatsing aankwam bleek de zaak vergoed te worden door de verzekering. Hij heeft van het geld toen maar een cassetteradio gekocht. Die heeft hij nog steeds. Zijn kunstgebit ook. Dank zij deze combinatie kan hij deuntjes van de radio meefluiten.
Vandaag werd bij mij het ene gat met het andere gedicht: er werd een brug geplaatst. Meer dan drieduizend piek. Kassa. U begrijpt waar nu dat andere gat nu zit.

Intussen ben ik deze pagina maar een beetje gaan opschonen. Allerlei onderwerpen op eigen pagina's, want deze was niet meer te tillen. En als UPC zo doorgaat zit ik straks weer met een 28k modempje te internetten.
Zoals ik al zei: dat schiet niet op.

tijd voor dsl