Full screen

Woensdag 12 December 2001 in categorie Incrowd: over webloggen

Foutje ontdekt op aangeven van Frédéric de Vries, die terecht klaagde dat zijn log binnen het linklijstje opende. Hoewel ik dat eigenlijk ook best koel vond staan, hij zo met die peuk in dat smalle venstertje.
Ik heb meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om nog wat interessante links toe te voegen. Ga (voor zover nog nooit gedaan) eens de Politieke Berichten van Rijksdaalder lezen. Fun. En de muziekcolumns van Fisserman op Tripleee: scherp en komisch. En tot slot (voorlopig) Ach, het is wat van Ramon, die ik er steeds maar vergat bij te zetten.
Een enkeling klaagt dat de links in 'full screen' openen. Dit is helaas een narigheidje van van de java-applet. Er zit niets anders op dan het scherm weer te sluiten met alt-f4.

Voordat u afhaakt vanwege het hoge saaiheidsgehalte van dit stukje, heb ik nog enig nieuw vocabulair voor het haardkoor.

'dit boort behoorlijk' - uitbreiding van de categorie 'zuigen', betekent dat iets uitermate saai is (van het Engelse 'boring').
'netnympho' - dame die verslaafd is aan internet (mijnentwege niet vrouwonvriendelijk bedoeld, maar vast leuk voor de haardkoorknaapjes).

Zo kannut wel weer

Tags: