eBooks van Verbal Jam

Maandag 10 November 2008 in categorie Lezen

Vorige week kreeg ik mijn BeBook Reader binnen. Daarmee kun je elektronische boeken -oftewel eBooks- lezen. Een eBook Reader is uitermate geschikt om duizenden elektronische boeken met je mee te zeulen. Hoewel, zeulen is het woord niet, want ze wegen niks.
Natuurlijk was de uitdaging om van mijn eigen teksten eens een eBook te maken. En dus ben ik in de archieven van Verbal Jam gaan spitten om een en ander voor de eeuwigheid veilig te stellen.

De oplettende bezoeker zal hebben gezien dat er in het keuzemenu aan de linkerkant een rubriek is bijgekomen. Met de voorspelbare naam 'eBooks'.
De bestanden zijn gewoon in PDF-formaat, dus ze zijn ook op de PC te lezen. Alleen de afmeting van de pagina's is wat kleiner (afgestemd op het scherm van een eBook Reader), maar een beetje zoomen lost dat op.
Op deze pagina staat ook meer informatie over eBooks in het algemeen.
Gratis voor persoonlijk gebruik
Voorlopig ben ik nog niet klaar met het produceren van eBooks, want na zeven jaar schrijven op dit weblog ligt er nog heel wat onder het stof. Dit is nog maar het begin, zou ik zeggen.

De eBooks op deze site zijn allemaal gratis voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik. U mag ze doorgeven, verspreiden onder vriend en vijand, bejubelen of negeren, er reclame voor maken of ze lekker voor uzelf houden.
Reacties zijn altijd welkom, want ik wil natuurlijk wel weten of dit een beetje aanslaat. Wie er veel plezier aan heeft beleefd mag vrijwillige donaties doen voor zover het huishoudbudget dat toelaat.
En nu ga ik weer lekker verder met eBookjes maken. Het is er echt weer voor...

Tags: