beeldbuisbevalling

Dinsdag 02 Augustus 2005 in categorie Media

De nieuwe volkszender Talpa zoekt een hoogzwangere vrouw die in het programma Big Brother ten overstaan van de gehele natie mag gaan bevallen. Dat vertelt de Volkskrant mij hedenochtend. De juiste kandidaat hebben ze echter nog niet gevonden. Er waren wel aanmeldingen, maar die zwangerschappen waren nog te pril.

Ik hoop vurig dat ze nog een fijne dame vinden die op knappen staat. Ik wil net als hoofdredactrice Hummy van der Tonnekreek wel eens zien hoe de andere bewoners van het Big Brotherhuis gaan reageren op die barende Big Sister. Vooral wanneer er complicaties optreden. Dan wordt het natuurlijk pas écht interessant voor de kijker, nietwaar? En in zo'n situatie gaan we dus niet afhaken, hè Tonnie? Nee, dan gaan we ook dóór! Het is reality-tv tenslotte. Ook al duurt de bevalling vijf dagen, heeft het kind een stuitligging of een waterhoofd, scheurt de moeder een halve meter overdwars uit, moet de boreling bij stukjes en beetjes uit het moederwrak worden gezaagd: de camera's blijven áán! Desnoods haal je de EO er maar bij, die hebben ervaring met bloederige taferelen op tv. Die zijn zelfs niet te beroerd om als uitsmijter voor de Big Brother crew een beachvolleybaltoernooi met de moederkoek te organiseren.

Nou, en als Tonnie onverhoopt geen hoogzwangere vrouw kan vinden, dan doet ze toch gewoon live abortussen op tv? Die schijnen óók heel goed voor de kijkcijfers te zijn!