Erectieplein.nl

Woensdag 30 Juni 2004 in categorie Lijf en ledematen

Zeg heren, even als mannen onder elkaar. Hoewel, vrouwen mogen ook meelezen, want dan weten ze meteen hoe het komt als onze prestaties eventueel afnemen. Is het u óók opgevallen dat er de laatste tijd verdacht veel acties gaande zijn om de mannelijke zaak te ondermijnen? Er worden ons allerlei kwaaltjes aangepraat die wij niet hebben of waar wij het niet over willen hebben. Men tracht ons te raken op het punt dat tegelijk onze kracht en onze zwakheid is: onze lul en alles wat daar omheen hangt.

Via radio- en televisiespotjes worden wij ineens gewezen op eventuele erectieproblemen en plasklachten waaraan wij zouden kunnen lijden. Nou, fijn, bedankt! Daarnet stond ik nog vol trots naar mijn zelfgemaakte glorieuze erectie te kijken, maar dat moment van euforie is nu alweer voorbij. Ineens schoot mij namelijk de naam van van de website www.erectieplein.nl in gedachten. Zomaar. Onwillekeurig. Kon ik niks aan doen. Komt door dat radiospotje. U zult begrijpen dat ik daarna de zaak niet echt meer overeind hield...

In arren moede ging ik toen maar plassen. Je moet toch wát, nietwaar? Je kunt immers niet heel onbeschoft meteen je handen ervan af trekken, zogezegd. Een man moet zijn lul een beetje met respect bejegenen. Tenslotte is hij een belangrijk deel van je ego.

Wat wilde het geval? Hij bungelde nog niet uit de broek of ik moest denken aan www.plasklachten.nl. Ging dus óók al niet meer lukken! Ik probeerde nog te denken aan stromende kranen, ruisende rivieren, kletterende watervallen. Tevergeefs. Plasklachten.nl bleef de overhand houden.

Weet u, in mijn onnozelheid dacht ik aanvankelijk nog dat die reclame over baby's ging. Baby's hebben plasklachten. Je gaat ermee langs het consultatiebureau en je zegt: "Dit is geen 'licht urineverlies' meer, dat kind laat alles gewoon lopen en daarom ben ik hier. Dit zijn je reinste plasklachten. En dat is niet normaal, want het was op de radio!"

Welke idioot verzint zulke dingen? Dit zijn bijkans staatsondermijnende activiteiten! Het moreel van de helft van de natie wordt hiermede geknakt! En dan zo'n naam: erectieplein! Eerst riep ik nog enthousiast: "Wat een grappige bijnaam voor het Place de la Concorde!" U weet wel, dat plein in Parijs met die Obélisque de Luxor. Dát is nou wat je noemt een Erectieplein! Maar nee, het blijkt het geesteszieke verzinsel van de een of andere farmaceut die ons Viagra wil verkopen. Men schopt ons rechtstreeks tussen de ballen met een probleem dat wij voorheen niet hadden.

De dames mogen trouwens ook wel uitkijken. Binnenkort zijn zij natuurlijk aan de beurt. Dan krijg je websites als drogekutkade.nl of slappeschaamlippensingel.nl. Het zijn barre tijden. Ons hele seksuele zekerheidsstelsel wordt afgebroken!

Ik wil niet ouwelullig klinken (te riskant wanneer het over erectieproblemen gaat), maar vroeger had je die waanzin toch allemaal niet. Tegenwoordig vindt men ons zaad te lui, krijgen we hem niet overeind, zeiken we zogenaamd alleen nog druppelsgewijs, kortom, ons Gesunde Schwanzempfinden is volledig naar de kloten. Het beste bewijs dat wij op dit punt volledig gedemoraliseerd zijn geraakt is het feit dat het domein klaarkomen.nl nog vrij is.

Klaar ben je d'r mee.

Tags: