wat u vandaag kunt missen

Maandag 24 Mei 2004 in categorie Elders gepubliceerd

IJzeren middenweg
Ik heb een theorie en daarin sta ik waarschijnlijk niet alleen: webloglezers lezen alleen een middenkolom. Wat dat betreft moeten we toch eens aan gedragstherapie gaan doen, want bij het reflexmatig staren naar alleen een middenkolom op elk weblog dringt zich toch al snel de analogie met oogkleppen op. Alleen de fijnproevers, de onderzoekers, de snuffelaars en de nieuwsgierigen treden buiten het gebaande pad van de middenkolom en klikken nog wel eens op een ander knopje. Gek eigenlijk, want bij de televisie is zappen toch óók de gewoonste zaak van de wereld.

Wat gaat u vandaag missen als u bij Verbal Jam slechts gelaten en gemakzuchtig naar deze middenkolom blijft staren? Allereerst een door de fans lang verbeide nieuwe bijdrage van Gozertje.
Ten tweede de column van deze week bij OpSpraak, waar ik altijd extra mijn best op doe. Eerdere afleveringen zijn eveneens de moeite waard, al zeg ik het zelf.
Tot slot staat bij Amsterdam Centraal nog een leerzaam stuk over een duikboot.

Kortom, wat wilt u nog meer? Toegegeven, het is een hele stap, zo ineens weg van de ijzeren middenweg, maar misschien went het op den duur...

Het nummer van Korrelatie is: 0900 - 1450 (30 ct per minuut).