siamese verbinding

Vrijdag 11 Juli 2003 in categorie Overpeinzingen & andere gedachten

Je kunt de krankzinnigste dingen verzinnen en denken dat ze onmogelijk kunnen bestaan. Regelmatige internetgebruikers weten wel beter. Ze bestaan.
Deze week hoorde ik op de radio de nieuwste trend in lichaamsverminking. Twee kunstenaars ontwierpen vormpjes van speciaal keramisch materiaal. Deze vormen werden vervolgens onder de huid ingebracht en daarna was het de bedoeling dat het materiaal zich zou vasthechten aan het bot. Dan heb je bijvoorbeeld een reliëf van een hartje onder je huid.

Je hebt alles al getatoeëerd wat er te tatoeëren viel, je hebt dermate veel geperforeerd dat je nauwelijks nog je eigen schaduw ziet als je in de zon staat, je hebt zulke grote objecten in je oorlellen en je onderlip dat zelfs een Papoea krijsend voor je op de vlucht slaat. Dan is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Maar in zo'n geval zit je natuurlijk niet te wachten op keramische knutseltjes onder je vel. Dat is toch te veel van het 'my little pony' niveau.

Toen de afgelopen week de scheiding van de Siamese tweeling in het nieuws was en een dag later het bericht omtrent de keramische krankjoremkunst langskwam, zag ik meteen het gat in de markt. Er zijn vast en zeker malloten te vinden die het omgekeerde willen, die juist willen worden samengevoegd tot Siamese tweeling. Medisch moet dat mogelijk zijn. Nazi kamparts Mengele experimenteerde er al mee. Tegenwoordig is het makkelijker, gewoon wat van dat keramische materiaal ertussen dat vergroeit met het bot en je bent klaar.

U mag vast gaan fantaseren over uw favoriete aanhechtingspunt.

Dump hier de links naar dit nieuwe fenomeen.