Bijpraten

Donderdag 25 Juli 2002 in categorie Incrowd: over webloggen

Morgen gaat het spannend worden, want dan gaan Xiffy en ik proberen de nieuwe versie van Verbal Jam online te krijgen. U begrijpt dat ik inmiddels druk bezig ben met het uitvoeren van diverse rituelen teneinde de virtuele goden hiervoor gunstig te stemmen. Maar bovenal vertrouw ik natuurlijk op het werkelijk fenomenale vakmanschap van Xiffy, die de afgelopen weken hier vrijwel voortdurend aan het roer heeft gestaan en alle klippen vaardig omzeilde.
Al dit werk deed hij bovendien met een onvermoeibare gretigheid en plezier als was Verbal Jam de site van superbabes als Jennifer Lopez, Britney Spears, Salma Hayek of Laetitia Casta.
Overigens werden deze namen mij ingefluisterd door goede vriend Frédéric, die ik op dit gebied zeer deskundig acht. Ook op het meer prozaïsche vlak van de stylesheets diende hij mij enkele malen van advies.
Laat ik beslist ook Marti noemen, die mij met niet aflatende tomeloze energie menig nachtje uit de slaap hield. Daar gaat u dan natuurlijk weer meteen van alles van denken, maar ik verzeker u: het was allemaal uitsluitend ten behoeve van dat ene goede doel, de perfectionering van Verbal Jam!

Zeg nou zelf: bij dit alles vergeleken zijn de overige dingen die deze week passeerden toch slechts trivialiteiten? Kabinet Balkenende, Philomena Bijlhout, de beurs die naast Claus straks op te intensive care ligt, Peterselie-eiland...
Ik lees geen Harry Potter, ik heb geen open haard en dus geen bijl en brandhout, ook geen aandelen en ik lust al helemáál geen peterselie... Dus waar hebben we het over? Nee, niks gemist deze week...

Tags: