knusse mededelingen

Dinsdag 22 Januari 2002 in categorie Nog niet ingedeeld in categorie

Je schijnt in dit wereldje ontzettend op je woorden te moeten passen, dus zet ik deze kop er maar boven. Als ze dan bij het Haardkoor hun 'knus-filter' niet aan hebben staan is het hun eigen schuld wanneer ze dit onder ogen krijgen. Ik heb de browserfabrikanten inmiddels deze 'feature request' voor de volgende editie doen toekomen.
Terzake! Allereerst tracht ik bepaalde columns uit de vergetelheid te ontrukken door ze onder te brengen bij 'Tijdloos Lezen'. Ik experimenteer hierbij met een nieuwe layout die absoluut op een hoge resolutie van 1024x768 bekeken moet worden. Anders past het niet op sommige Nokia schermpjes. Volgens mij is op deze wijze de leesbaarheid vergroot. Het principe heb ik niet van mezelf (voordat u hulde gaat roepen). Ik ben geïnspireerd door deze pop-up girl. Goede ideeën verdienen gejat te worden, vooral als ze de lees-ergonomie ten goede komen.

Wat hebben wij verder nog? O ja, bijna zou ik het belangrijkste vergeten! Verbal Jam staat in Trouw genoemd, samen met mijnkopthee en gaby407. De laatste was zo attent om het plaatje ervan online te zetten. Onze kinderhand is weer gevuld. Maar u begrijpt natuurlijk wel dat de dutchbloggies 2000 contest hiermee een gelopen race is, wat de uitslag verder ook moge worden. Ik neem meteen een backwards compatible abonnement op Trouw om die aflevering nog in handen te krijgen. En ook een snufje gristelijke inspiratie kan nooit kwaad in deze tijden van overtrokken aandacht voor andere religies.

Verder komt hier tegenwoordig Jeronimo langs. Ik zet dit item opzettelijk wat meer naar onderen, want volgens mij zit dat snotjong alleen maar koppen te snellen, zoals dat bij de krant heet. Even controleren dus of hij dit ziet.
Hij is nieuw en zal de andere loggers wel eens even te kijk zetten. Hij heeft zoals hij zegt behoefte aan wilde weekenden, een groots en meeslepend leven!
Geprezen zij novice Jeronimo om dit verfrissende initiatief. Dan heb ik potentieel weer een lekker slachtoffer. Ik kijk er al handenwrijvend naar uit. We zullen dit nieuwe talent straks eens groots door het log-leven sleuren. Of valt dat onder kindermishandeling?

knus genoeg zo?