dienstmededelingen

Woensdag 26 December 2001 in categorie Nog niet ingedeeld in categorie

Wij zijn verwikkeld in nogal wat activiteiten zoals Kerstmaaltijden, familiebijeenkomsten en uitslapen.
Toch hebben wij kans gezien daarnaast nog iets nuttigs te doen. Te weten:
Wij hebben de redactie ontslagen. Dat 'we'-gedoe is teveel pluralis majestatis na de kersttoespraak van hare maje. Vanaf nu maar weer gewoon 'ik'.
Ik had een nieuw idee: 'Zinderend'. Er worden zoveel mooie dingen door mijn log-collega's en uiteraard mijzelf geschreven dat het mij leuk leek een site te maken waarop zinderend werk van de web-auteurs tentoongesteld wordt. Het moet wel kleinschalig blijven, dus denk niet dat u uw complete verzameld werk erop kwijt kunt. Anders trek ik dat niet meer. Anderzijds moet het hoogstaand zijn, maar dat regelen we wel samen. De layout van de site is al in de voorvertoning. Klik hier en bookmark hem vast. Nadere informatie volgt.
Vervolgens: Verbal Jam heeft een betere en prettiger reactiepagina. Reacties uit het verleden heb ik er naartoe gekopieerd, want daar ben ik natuurlijk trots op.
De email verloopt eveneens nu via een formulier. Dan start tenminste niet elke keer Outlook op wanneer u mij wat in vertrouwen wilt zeggen. Dank aan... (shit, wie was het nou ook weer!) die mij onbewust op dit spoor zette. Meld u maar.

'k ga de kip vangen